Μαρτίνς – «Ήμασταν καλοί στην άμυνα, χρειαζομαστε γρηγορα μια νικη»

Μαρτίνς – «Ήμασταν καλοί στην άμυνα, χρειαζομαστε γρηγορα μια νικη»

Ικανοποιημένος με την αμυντική εικόνα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στάθηκε και στη δουλειά που χρειάζεται η ομάδα του στον επιθετικό τομέα.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Πέδρο Μαρτίνς η «λευκή» ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός ωστόσο στάθηκε και στον επιθετικό τομέα, όπου ανέφερε πως οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται πολλή δουλειά για να βελτιωθούν.

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για:

Το ματς: «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δεδομένης της απόδοσή μας. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά επιθετικά είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο και μόνο μέσα από τη δουλειά θα βγούμε απ’ αυτήν την κατάσταση».

Το τι έφταιξε: «Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν έγινε το ίδιο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά σήμερα ήμασταν πολύ φτωχοί. Χρειαζόμαστε γρήγορα μια νίκη για να βγούμε απ’ αυτήν την κατάσταση και δουλειά».

Το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς: «Αυτό οφείλεται από τη μία στις απουσίες που έχουμε. Επίσης, σήμερα έπρεπε να ανακαλύψουμε την ποιότητα που έχουμε στους αμυντικούς. Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι δεν έχει να κάνει με το σύστημα που χρησιμοποιήσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ