Το αρνητικό ρεκόρ… πενταετίας του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Το αρνητικό ρεκόρ… πενταετίας του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Ο Ολυμπιακός στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ πενταετίας.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο Λεωφόρο, έμεινε στο 0-0, παρόλα αυτά διατήρησε το +9 στην κορυφή της βαθμολογίας λόγω του κάζου της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Οι ερυθρόλευκοι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και έφεραν τη δεύτερη λευκή ισοπαλία με το τριφύλλι μέσα στη σεζόν.

Η εμφάνιση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν καλή τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να έχει μόλις δυο τελικές προσπάθειες στο ματς. Η μία ήταν από το φάουλ του Τικίνιο που κόντραρε στο τείχος στο 7’ και το δεύτερο με μία απελπιστικά άστοχη προσπάθεια του Ρόνι Λόπες στο 44’.

Για να συναντήσει κανείς ένα τόσο κακό επιθετικά παιχνίδι του Ολυμπιακού θα πρέπει να πάει πολύ πίσω και πάλι σε αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ίδιο μάλιστα γήπεδο. Τότε, στις 19 Μαρτίου του 2017, για την 25η αγωνιστική ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 1-0 χάρη σε γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 15’.

Σε εκείνο το ματς, η ομάδα του Βασίλη Βούζα, που είχε αναλάβει υπηρεσιακός μετά την απόλυση του Πάουλο Μπέντο και μέχρι να επιστρέψει ο Τάκης Λεμονής για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, είχε μόλις μία τελικά προσπάθεια! Έκτοτε ο Ολυμπιακός δεν είχε ποτέ ξανά τέτοια επίδοση μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Και φυσικά όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τις επιθετικές αρετές της ομάδας του Μαρτίνς, η οποία μετρά 11,9 τελικές ανά αγώνα και με 203 είναι δεύτερη στην Super League (πίσω από την ΑΕΚ που έχει 217).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ