Οι τελευταίες εξελίξεις με τη Νέα Τούμπα – Σύσκεψη και αποφάσεις

Οι τελευταίες εξελίξεις με τη Νέα Τούμπα – Σύσκεψη και αποφάσεις

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το «παρών» στη σημερινή σύσκεψη του ΠΑΟΚ, αναφορικά με τη Νέα Τούμπα και τον προγραμματισμό του έργου.

Σήμερα έλαβε χώρα η πρώτη σύσκεψη του ΠΑΟΚ για το 2022 για τη Νέα Τούμπα, με τη συμμετοχή και του Ιβάν Σαββίδη.

Υπήρξε ενημέρωση για τους διαγωνισμούς ανάθεσης και τη φάση στην οποία βρίσκονται τα πράγματα, εν αναμονή του Προεδρικού Διατάγματος μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Δικεφάλου του Βορρά:

«Η πρώτη σύσκεψη για το 2022 για τη Νέα Τούμπα πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του κ. Ιβάν Σαββίδη, την ομάδα εργασίας και την συμμετοχή του εκπροσώπου του Α.Σ. κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλου.

Στη σύσκεψη έγινε η σύνοψη των τελευταίων ενεργειών του προηγούμενου χρόνου και πάρθηκε η απόφαση των επόμενων σημαντικών κινήσεων.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η εξέλιξη του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβρη για την εταιρία που θα αναλάβει το masterplan του Νέου Γηπέδου.

Το στάδιο της λήψης προσφορών έχει ολοκληρωθεί και από τις 5 προτάσεις, απορρίφθηκε η μια. Από τους υπόλοιπους 4 διαγωνιζόμενους, ζητήθηκε η αναλυτική παρουσίαση των μελετών, από τις οποίες θα προκύψει και ο τελικός νικητής του διαγωνισμού.

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες για τις απαραίτητες αλλαγές που θα πρέπει να περιλαμβάνει το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο αναμένεται τελικά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Η έγκαιρη έκδοση του Διατάγματος και ασφαλώς η πρόβλεψη όλων όσων έχουν συμφωνηθεί με τους φορείς είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε στο ίδιο διάστημα να παρουσιαστούν και τα προτεινόμενα σχέδια για τη Νέα Τούμπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ