Ολυμπιακός – Αντίστροφη μέτρηση για Καρβάλιο και Ζαγαρίτη

Ολυμπιακός – Αντίστροφη μέτρηση για Καρβάλιο και Ζαγαρίτη

Φουλάρουν μεταγραφικά οι Ερυθρόλευκοι – Τι γίνεται με Καρβάλιο και Ζαγαρίτη – Οι επαφές με την Ρεάλ για τον Κεϊτα.

Η πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρη: Να δυναμώσει η ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μπαντιαγκού Φαντιγκά, ο οποίος όπως τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς προορίζεται για την πρώτη ομάδα, ενώ όπως έχει ενημερωθεί από to10.gr, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ντιμπί Κεϊτά.

Η μεταγραφή του Φαντιγκά είναι με ορίζοντα το μέλλον, με τους Πειραιώτες να βλέπουν στο πρόσωπο του 21χρονου μέσου τον νέο… Μαντί Καμαρά. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντιμπί Κεϊτά, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να δίνει μάχη για να κάνει δικό της το wonderkid της «βασίλισσας».

Μεταγραφές για το μέλλον, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει για «ακατέργαστα διαμάντια», που έχουν όλα τα φόντα για να αγωνιστούν στο κορυφαίο επίπεδο και να κάνουν μεγάλη καριέρα. Όπως συνέβη με τους Μπα, Σισέ, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, που ήρθαν ως άγνωστοι και κατάφεραν να γίνουν παίκτες τοπ επιπέδου. Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι δουλεύουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όταν αποκτηθούν θα μπουν κατευθείαν στην ομάδα και θα τη βοηθήσουν στις δύσκολες αναμετρήσεις που έχει μπροστά της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο λόγος για τους Ζοάο Καρβάλιο και Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο πρώτος είναι 10άρι και παίζει στην Νότιγχαμ Φόρεστ, με τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες να βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Το όνομά του είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν είχε προχωρήσει η υπόθεσή του. Πλέον είναι πιο πιθανό από ποτέ να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα χρώματα των Πειραιωτών. Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής στη βρετανική ομάδα, έχοντας μόλις 8 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις. Στα 327 λεπτά που έχει μείνει στον αγωνιστικό χώρο έχει 2 γκολ, ενώ συνολικά με τη φανέλα Νότιγχαμ έχει παίξει σε 75 ματς και έχει 8 γκολ και 9 ασίστ σε 4.156 λεπτά. Η βρετανική ομάδα τον απέκτησε το 2018 από την Μπενφίκα έναντι 15 εκατ. ευρώ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλμερία, έχοντας 36 συμμετοχές (3 ασίστ).

Ενας ποδοσφαιριστής, που εάν τελικά αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο 24χρονος εκτός από επιτελικός μέσος, που είναι η κύρια θέση του, μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός μέσος, ενώ αρκετές φορές έχει παίξει και ως αριστερό εξτρέμ. Οσον αφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας, οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν να έχουν καταλήξει στον Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο 20χρονος, ο οποίος ανήκει στην Πάρμα, δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής, με τον νεαρό άσο να έχει μόλις δύο συμμετοχές, με 30 λεπτά στο ενεργητικό του. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του και παρότι τις τελευταίες ημέρες μπήκαν στο κόλπο για την απόκτησή του αρκετές ιταλικές ομάδες, όπως είναι οι Κροτόνε και Κοσέντσα, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ζαγαρίτη ξανά στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά με τα χρώματα του Ολυμπιακού και όχι με αυτά του Παναθηναϊκού, με τον οποίο είχε 20 συμμετοχές και 1 ασίστ σε 1.504 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ