Βόλος – Απόλλων Σμύρνης 1-0 : Επιστροφή στις νίκες με Φαν Βέερτ

Βόλος – Απόλλων Σμύρνης 1-0 : Επιστροφή στις νίκες με Φαν Βέερτ

Χάρη σε ένα γκολ του Φαν Βέερτ ο Βόλος επικράτησε με 1-0 του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης που έμεινε για ένατο σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Ο Βόλος ήταν ο νικητής στο εξ αναβολής παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική της Super League απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης του οποίου επικράτησε με 1-0 χάρη σε ακόμη ένα γκολ του Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός φορ έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα και οδηγεί την ομάδα του η οποία πλησίασε στο -5 από την εξάδα έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο. Αντίθετα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρέμεινε ουραγός και βλέπει να δυσκολεύει όλο και περισσότερο η υπόθεση παραμονή.

Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά. Μία κεφαλιά του Παμλίδη στο 13′ ήταν η πρώτη απειλή στο ματς για τους φιλοξενούμενους και δύο λεπτά μετά απάντησε ο Φαν Βέερτ με κεφαλιά την οποία απέκρουσε ο Βέρχουλστ.

Στο 19′ ο Βόλος κέρδισε αρχικά πέναλτι σε χέρι του Άλβες, αλλά ο διαιτητής Γκορτσίλας πήρε πίσω την απόφαση μετά από υπόδειξη οφσάιντ στον Φαν Βέερτ. Τελικά η ομάδα της Μαγνησίας άνοιξε το σκορ στο 23′ όταν από εξαιρετική σέντρα του Φεράρι ο Φαν Βέερτ έκανε την προβολή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μετά το γκολ ο Βόλος ανέβηκε στο γήπεδο, με το ημίχρονο ωστόσο να ολοκληρώνεται χωρίς κάποια άλλη αξιόλογη στιγμή.

Στο 54′ ο Βέρχουλστ μπλόκαρε μία όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ορος, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο στη συνέχεια. Στο 74′ ο Απόλλωνας έφτασε κοντά στο γκολ μετά από γκάφα του Κότνικ που μπερδεύτηκε, αλλά πρόλαβε να διορθώσει το λάθος του πριν σκοράρει ο Σλίβκα. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Βόλο να παίρνει μία σχετικά εύκολη νίκη και να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα.

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Άλχο (39′ Πουρίτα), Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο (71′ Ροσέρο), Ρεγκατέν (46′ Ορός), Φερνάντες (90+1′ Σιελής), Φαν Βέερτ.

Απόλλων Σμ. (Μ. Γκρότε): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Γιακιμόφσκι (46′ Τουτουαρίμα), Ρόγκνε, Άλβες, Κάστρο (62′ Φατιόν), Σλίβκα, Μαρτίνες (83′ Σαχλί), Παπαγεωργίου (76′ Σίγκνεβιτς), Παμλίδης (62′ Γιαννιώτας), Ιωαννίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ