Επαφές Μπεϊτάρ-ΠΑΟΚ για Σάμπο

Επαφές Μπεϊτάρ-ΠΑΟΚ για Σάμπο

Ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές μεταξύ Μπεϊτάρ και ΠΑΟΚ για την αγορά του Έρικ Σάμπο, με τους Ισραηλινούς να θεωρούν πως τα 400 χιλιάδες ευρώ που ζητούν οι Θεσσαλονικείς είναι πολλά.

Μπορεί ο Έρικ Σάμπο να μην κατάφερε να κερδίσει μια θέση στον ΠΑΟΚ, όμως φαίνεται πως βρήκε το δικό του λιμάνι στο Ισραήλ.

Ο Σλοβάκος μέσος αγωνίζεται από την περσινή σεζόν με τα χρώματα της Μπεϊτάρ, αφήνοντας καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα με απόφαση της διοίκησης η ομάδα της Ιερουσαλήμ θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του Σάμπο από τον ΠΑΟΚ.

Όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, το αγκάθι στην υπόθεση είναι η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του και φτάνει τις 400.000€. Η διοίκηση της Μπεϊτάρ δεν θέλει να δώσει το συγκεκριμένο ποσό στον ΠΑΟΚ, ξεκινώντας τα παζάρια με τους Θεσσαλονικείς.

Στην Τούμπα δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν ελεύθερο καθώς πριν από δύο καλοκαίρια είχαν δώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ στην Σπαρτάκ Τρνάβα για να τον ντύσουν στα ασπρόμαυρα.

Οι άνθρωποι της Μπεϊτάρ, σύμφωνα πάντα με τους Ισραηλινούς, έχουν σύμμαχο τον Σάμπο, ο οποίος θεωρεί ότι δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ