Σπαλ – «Περιμένουμε απάντηση από τον Παναθηναϊκό για τον Μπρινιόλι»

Σπαλ – «Περιμένουμε απάντηση από τον Παναθηναϊκό για τον Μπρινιόλι»

Ο τεχνικός διευθυντής της Σπαλ, Μάσιμο Ταραντίνο δήλωσε πως έχουν καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Μπρινιόλι και περιμένουν την απάντηση των πράσινων.

Ο τεχνικός διευθυντής της Σπαλ, Μάσιμο Ταραντίνο μίλησε στο στο «tuttob.com», και τόνισε πως ο ιταλικός σύλλογος έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και πλέον απομένει μόνο η απάντηση του «τριφυλλιού», ενώ η ομάδα ενδιαφέρεται και για τον μέσο της Βιτσέντζα, Φεντερίκο Πρόια.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Παναθηναϊκός είναι ότι ο Μπρινιόλι δεν υπάρχει περίπτωση να φεύγει από την ομάδα. O Ιταλός τερματοφύλακας έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια, αποτελεί πλέον τον βασικό γκολκίπερ της ομάδας, ενώ το καλοκαίρι αποχώρησε από την Serie Β με στόχο να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάσιμο Ταραντίνο:

«Οι προτάσεις μας για τους δύο ποδοσφαιριστές αξιολογούνται από τις ομάδες τους, οι οποίες θα πρέπει να αποφασίσουν για την πιθανή μεταγραφή. Περιμένουμε τις απαντήσεις τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ