Πανηγύρι στον Βόλο: Πάλι πέναλτι στον ΠΑΟΚ (vid)

Πανηγύρι στον Βόλο: Πάλι πέναλτι στον ΠΑΟΚ (vid)

Η… συνήθεια που έγινε λατρεία! Ένα ακόμα παιχνίδι, ένα ακόμα πέναλτι για τον Δικέφαλο του Βορρά. Οι Ασπρόμαυροι πήραν πέναλτι και στο Πανθεσσαλικό!

Παιχνίδι και πέναλτι για τον ΠΑΟΚ! Το σερί του Δικεφάλου του Βορρά συνεχίστηκε και στον Βόλο, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να κερδίζει ένα ακόμα πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει πέναλτι πλέον σε κάθε παιχνίδι και τον Κούρτιτς,  που τα εκτελεί, να θυμίζει πλέον… Λεβαντόφσκι! Απίστευτο και όμως αληθινό, με τον Σλοβένο μέσο να έχει φτάσει πλέον τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα και να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Στον Βόλο σκόραρε με τη συμπλήρωση του 20άλεπτου, σε ένα πέναλτι-δώρο του Παπαπέτρου, καθώς στο ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Μιτρίτσα έχει πέσει μόνος του στην περιοχή και δεν υπάρχει επαφή του «ασπρόμαυρου» άσου με τον Φερνάντες. Ο αμυντικός του Βόλου δεν φαίνεται να έχει βρει τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, με τον διαιτητή Παπαπέτρου ωστόσο να δείχνει την άσπρη βούλα και να δίνει την ευκαιρία στον Δικέφαλο του Βορρά να ανοίξει το σκορ. Με πέναλτι, σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ ο Φωτιάς είχε ακυρώσει γκολ και είχε γυρίσει πίσω τη φάση για να δώσει πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου. Σήμερα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε ένα ακόμα πέναλτι, αυτή τη φορά σε βουτιά του Μιτρίτσα, σε μια φάση που δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή με τον Φερνάντες του Βόλου.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε πέναλτι για να καταφέρει να ανοίξει το σκορ, με τον Παπαπέτρου να κάνει… δώρο στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου το 1-0. Ο διαιτητής με το πέναλτι-εφεύρεση άνοιξε τον δρόμο στον Δικέφαλο του Βορρά για τη νίκη.

Δείτε το πέναλτι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ