Λουτσέσκου : «Θέλει χρόνο ο Σάστρε» (vid)

Λουτσέσκου : «Θέλει χρόνο ο Σάστρε» (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ έβγαλε περισσότερη ενέργεια μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Σάστρε για τον οποίο τόνισε ότι θέλει χρόνο ακόμα.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 4-0 από το Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τις δυσκολίες που είχε η ομάδα του το προηγούμενο διάστημα, αλλά και για το ντεμπούτο του Σάστρε.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

«Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο πρόγραμμα για εμάς και ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Είχαμε πολλά παιχνίδια με ένταση. Είναι λογικό σε αυτές τις περιπτώσεις να μην έχεις την ένταση που θέλεις. Όταν πέρασαν αυτά τα παιχνίδια, είχαμε περισσότερη ενέργεια μετά και την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρώπης και είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε».

«Είναι ένα μέλος μια καλής ομάδας. Έκανε ένα καλό παιχνίδι. Είναι τυχερός γιατί το πρώτο του παιχνίδι στην Ελλάδα, σε μια νέα περιπέτεια, ήταν ένα καλό παιχνίδι, μια νίκη και με ένα δικό του γκολ. Πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα. Έρχεται σε ένα καινούριο πρωτάθλημα, με άλλη φιλοσοφία. Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην το λαμβάνουν υπόψιν τους στο εξωτερικό, αλλά είναι ένα καλό πρωτάθλημα, με ένταση και πρέπει να προσαρμοστεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ