Παναθηναϊκός : Το μπουγιουρντί 570.000 ευρώ του Στραματσόνι

Παναθηναϊκός : Το μπουγιουρντί 570.000 ευρώ του Στραματσόνι

Ο Ιταλός θέλει άμεσα το ποσό της εφορίας για να υπογράψει διακανονισμό, διαφορετικά σκέφτεται την καταγγελία.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην τραγική κατάσταση που επικρατεί τώρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός τεχνικός, βέβαια, δεν είδε φως και μπήκε…

Ο Αλαφούζος του έκανε όλα τα χατίρια, ενώ οικονομικά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Το αποτέλεσμα γνωστό. Μόνο που ο Στραματσόνι συνεχίζει να απασχολεί την Παναθηναϊκή επικαιρότητα, διότι έχει κι αυτός οφειλόμενα. Θα πει κάποιος, εδώ η ομάδα χρωστάει στον Αναστασίου που προηγήθηκε, στον Ιταλό δεν θα όφειλε; Απλώς το ποσό είναι τεράστιο. Ο 42χρονος τεχνικός, ο οποίος υποτίθεται ότι είχε απευθείας επαφές με τον Αλαφούζο το προηγούμενο διάστημα, διεκδικεί περίπου 580.000 ευρώ!

Λύση, λοιπόν, δεν έχει βρεθεί ακόμα κι έχει περάσει από το μυαλό του το ενδεχόμενο να προσφύγει στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απευθυνθεί και σε Έλληνα δικηγόρο και σύντομα θα φανεί αν θα τραβήξει το σκοινί στα άκρα ή θα συμφωνήσει τελικά σε διακανονισμό. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που τον επείγει είναι να εισπράξει τον φόρο.

Από τις 580.000 ευρώ, οι 170.000-180.000 ευρώ αναλογούν στην εφορία. Αυτά τα χρήματα θέλει για να μην δεσμευτούν οι λογαριασμοί του. Τώρα αν θα επιμείνει σ’ αυτό το ποσό ή θα… βολευτεί με αρκετά λιγότερα, είναι κάτι που θα κριθεί από τις διαπραγματεύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ