Ο Κλατενμπεργκ πάει στον Ντέμη και η ΑΕΚ… τρέμει

Ο Κλατενμπεργκ πάει στον Ντέμη και η ΑΕΚ… τρέμει

Ο Ντέμης Νικολαΐδης υποδέχεται απόψε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης και στην ΑΕΚ είναι σε «αναμμένα κάρβουνα».

Η ΑΕΚ μπορεί να νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όμως είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία, με αποτέλεσμα να στραφεί ενάντια στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Η Ένωση μετά το ματς με την ομάδα του Περιστερίου τοποθετήθηκε κατά του Άγγλου αρχιδιαιτητή, ενώ είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» για την παρουσία του Κλάτενμπεργκ στην αποψινή εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο πρώην επιθετικός και πρόεδρος των κιτρινόμαυρων θα υποδεχτεί στην εκπομπή του στη Nova τον πρώην διαιτητή της Premier League και νυν υπεύθυνο της ΚΕΔ, ο οποίος αναμένεται να παραχωρήσει μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Μια συνέντευξη που θα αναφερθεί στην ελληνική διαιτησία και τη Superleague, με την ΑΕΚ να… τρέμει με την επίσκεψη του Κλάτενμπεργκ στον Ντέμη. Η… επικοινωνία από την πλευρά της Ένωσης θεωρεί ότι δεν είναι τυχαία η παρουσία του Άγγλου στον Νικολαΐδη, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να αναφέρεται σε στοχοποίηση ομάδων και άνιση μεταχείριση, χωρίς καν να έχει μιλήσει ο Κλάτενμπεργκ.

Καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει μια ανησυχία από πλευράς ΑΕΚ για κάποιον άγνωστο λόγο για την αποψινή συνέντευξη του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ. Όλα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ της Δευτέρας, με τον Κλάτενμπεργκ να απαντάει σε μια σειρά από ερωτήματα του πρώην παίκτη των κιτρινόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ