«Τελειώνει η μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο»

«Τελειώνει η μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο»

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό αφού όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, είναι μία ανάσα από την Πόρτο.

Τελειωμένη θεωρούν στην Πορτογαλία τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο. Όπως αναφέρει η «A Bola» σε σημερινό της δημοσίευμα, ο 27χρονος στόπερ αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα στην πατρίδα του για να περάσει από τα ιατρικά και να υπογράψει στους «Δράκους».

Η συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πόρτο θα αφορά δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, το ποσό της οποίας καθυστερεί την οριστικοποίηση του deal αφού ο πορτογαλικός σύλλογος προσπαθεί να ρίξει την τιμή, όπως αναφέρεται.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η αξία της ρήτρας αγοράς του κεντρικού αμυντικού εξακολουθεί να καθυστερεί τη συμφωνία, γιατί οι Έλληνες θέλουν να είναι υποχρεωτική και πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ. Οι “δράκοι” όμως αύξησαν το ποσό δανεισμού του Πορτογάλου διεθνή σε 1 εκατομμύριο ευρώ ως αντάλλαγμα.

Ο Ζορζ Μέντες είναι ενεργός στις διαπραγματεύσεις και θα επιδιώξει να ολοκληρώσει άμεσα τη συμφωνία, ώστε αυτή την εβδομάδα ο Ρούμπεν Σεμέδο να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο και να ενταχθεί στην Πόρτο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ