Πάει για «βόμβα» από την Μπόκα ο Παναθηναϊκός! (vids)

Πάει για «βόμβα» από την Μπόκα ο Παναθηναϊκός! (vids)

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο διεθνής Αργεντίνος εξτρέμ της Μπόκα Τζούνιορς, Κριστιάν Παβόν, ο οποίος παρουσιάζεται φευγάτος από την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός κινείται στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και εμφανίζεται έτοιμος να διαθέσει αρκετά χρήματα προκειμένου να πετύχει αυτόν τον σκοπό. Μία από τις πολλές περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί στους «πράσινους» και εξετάζονται είναι αυτή του Κριστιάν Παβόν.

Μιλάμε για τον διεθνή Αργεντινό εξτρέμ της Μπόκα Τζούνιορς ο οποίος έχει 11 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής και εμφανίζεται με το… 1,5 πόδι εκτός «Μπομπονέρα». Πρόκειται σαφώς για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά και για έναν ποδοσφαιριστή πολύ πάνω από το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος που δεδομένα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Παβόν βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία καθώς είναι στα 26 του, κι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Μπόκα η οποία όμως δεν τον υπολογίζει και γι’ αυτόν τον λόγο τον έχει στείλει προσφάτως στη δεύτερη ομάδα. Η Μπόκα είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει αρκεί να πάρει ένα οικονομικό αντάλλαγμα το οποίο βέβαια δεν θα έχει καμία σχέση με την αξία που είχε τα προηγούμενα χρόνια όταν και ήταν βασικός στην ομάδα.

Οι ετήσιες απολαβές του επίσης δεν είναι απαγορευτικές εφόσον ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση. Ο Αργεντινός παίρνει περίπου 1,2 εκατ. δολάρια ετησίως, ωστόσο όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, είναι ήδη στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων όπως οι Κρουζ Αζούλ και Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Παβόν ανήκει στην Μπόκα από το 2014, αλλά έχει παραχωρηθεί δανεικός δύο φορές. Μία στην Κολόν και μία στους Γκάλαξι του MLS. Με τους «Χεϊνέζες» πάντως μετρά συνολικά 156 συμμετοχές με 33 γκολ και 40 ασίστ. Τα πιο πολλά παιχνίδια στην καριέρα του τα έχει παίξει ως δεξί εξτρέμ (88 ματς), αλλά με την ίδια ευκολία μπορεί να αγωνιστεί και στο απέναντι άκρο (60 ματς), ενώ αρκετές φορές έχει παίξει και ως σέντερ φορ (31 ματς).

Σαφώς πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση που αν έχει όμως happy end θα εκτοξεύσει την ποιότητα του Παναθηναϊκού, αλλά και τον κόσμο της ομάδας που ούτως ή άλλως έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τους παίκτες από την Αργεντινή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ