Παίρνει επιθετικό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο ΟΦΗ! (vid)

Παίρνει επιθετικό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο ΟΦΗ! (vid)

Όπως αναφέρει η «Record» οι Κρητικοί φέρνουν στην Ελλάδα τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λουίζ Φελίπε.

Επιθετικό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα ο ΟΦΗ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας (24/1) η «Record» έγραψε ότι οι Κρητικοί προχωρούν στην απόκτηση του Βραζιλιάνου, Λουίζ Φελίπε.

Ο Λατινοαμερικάνος, που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, έχει γεννηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου του 1993 και έχει ύψος 1.88 μ., ενώ παίζει στην Σπόρτινγκ από τον Ιανουάριο του 2017, όταν η ομάδα της Λισαβόνας τον αγόρασε από την Πάσος Φερέιρα έναντι 500.000 ευρώ. Φέτος, στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην Σάντα Κλάρα ως δανεικός, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 12 συμμετοχές.

Με τη φανέλα της Σπόρτινγκ έχει 47 παιχνίδια με 17 γκολ και έξι ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Εκτός από την Σπόρτινγκ και την Σάντα Κλάρα, στο παρελθόν έπαιξε επίσης σε Εστορίλ (Πορτογαλία), Libolo (Ανγκόλα), Φεϊρένσε (Πορτογαλία), Μπέιρα-Μαρ (Πορτογαλία), Despοrtivo Brasil και Σταντάρ Λιέγης U19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ