Μήνυμα Δημάτου στη… Θεσσαλονίκη – Ποιον αποκαλεί «γελοίο» ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ

Μήνυμα Δημάτου στη… Θεσσαλονίκη – Ποιον αποκαλεί «γελοίο» ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ

Οργή στην ΑΕΚ για τα σχόλια από την πλευρά του ΠΑΟΚ για την περιπέτεια των ανθρώπων της και την αναβολή του προημιτελικού.

Η «Ελπίδα» σαρώνει τη χώρα, με την Αττική να βρίσκεται στο επίκεντρο του ιστορικού χιονιά. Μια σφοδρή κακοκαιρία που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί τεράστια προβλήματα και στην ΑΕΚ. Ο προπονητής, Αργύρης Γιαννίκης, παρέμεινε εγκλωβισμένος στα Σπάτα, ενώ παίκτες της Ένωσης παράτησαν τα αυτοκίνητά τους στην Αττική οδό και πήγαν με τα πόδια στο κοντινότερο ξενοδοχείο. Αδιανόητες καταστάσεις. Και όμως, βρέθηκαν αρκετοί από… Θεσσαλονίκη μεριά, που ειρωνεύτηκαν τα όσα βίωσαν και εξακολουθούν να βιώνουν οι «κιτρινόμαυροι». Θεώρησαν σωστό και λογικό να «παίξουν» με την απίστευτη ταλαιπωρία των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Διάφορα «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ έκαναν… σημαία την περιπέτεια των ανθρώπων της ΑΕΚ. Η ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη αναβλήθηκε και στη βόρεια Ελλάδα έφτασαν στο σημείο να χλευάσουν τον αποκλεισμό των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα. Με την ΑΕΚ να περνάει μια δοκιμασία, πολλοί «ασπρόμαυροι» θέλησαν να προχωρήσουν σε άθλιο χιούμορ. Έξυσαν τον πάτο είναι η αλήθεια. Και όλα αυτά, επειδή δε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για την περιπέτεια της ΑΕΚ, έφεραν και την… έκρηξη του Ανδρέα Δημάτου στα social media. Ο διευθυντής επικοινωνίας της Ένωσης απάντησε στους «φίλους» από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένα έμμεσο μήνυμα.

«Πρέπει να είναι πολύ γελοίος όποιος ειρωνεύεται ανθρώπους, που διανυκτερεύουν σε ένα προπονητικό κέντρο χωρίς ρεύμα, (η άλλη τους επιλογή θα ήταν να κοιμούνται μέσα στο αυτοκίνητό τους στην Αττική Οδό) ή όσους αφού εγκλωβίστηκαν κοντά στις πέντε ώρες στην Αττική Οδό, παράτησαν τα αυτοκίνητα τους για να βρουν -περπατώντας μέσα στο χιόνι- μια καρέκλα σε ένα λόμπι ξενοδοχείου…», ανέφερε ο Ανδρέας Δημάτος στην τοποθέτησή του.

Αναμφίβολα, προκαλεί προβληματισμό η «ασπρόμαυρη» στάση. Να ειρωνεύεσαι ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν για ώρες στα Σπάτα και την Αττική οδό; Πάει πολύ. Καμία ανθρωπιά, καμία λογική. Αλλά αυτή ήταν… γραμμή που έπρεπε να ακολουθηθεί.

Βεβαίως, τα όσα ειπώθηκαν και προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη θα πρέπει πρωτίστως να προβληματίσουν και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Είναι τοποθετήσεις από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο που «ακουμπούν» και τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ. Σε μια περίεργη περίοδο. Πρόκειται για χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ