Στέλνουν στην ΑΕΚ τον Μπαλάντα οι Βέλγοι!

Στέλνουν στην ΑΕΚ τον Μπαλάντα οι Βέλγοι!

Ο Εντερ Μπαλάντα δεν υπολογίζεται στην Κλαμπ Μπριζ και στο Βέλγιο γράφουν πως είναι πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ φορτσάρει τις τελευταίες μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση ενός χαφ και ένας από τους παίκτες που εξετάζει φαίνεται πως είναι ο Έντερ Μπαλάντα. Ο 28χρονος άσος της Κλαμπ Μπριζ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους Βέλγους, αλλά δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή της ομάδας, Αλφρεντ Σρόιντερ, και ψάχνεται να αποχωρήσει.

Η ιστοσελίδα «voetbalbelgie.be» επιβεβαιώνει πως ο Μπαλάντα βρίσκεται εκτός πλάνων και προσθέτει πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να δώσει λύση παίρνοντάς τον ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

«Μετά την έλευση του Αλφρεντ Σρόιντερ, ο Εντερ Μπαλάντα έχασε τη θέση βασικού στην Κλαμπ Μπριζ. Δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης. Ο Σρόιντερ επέλεξε στο αρχικό σχήμα τους Βόρμερ, Ριτς και Βανάκεν ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπούχαναν αντικατέστησε τον Ριτς. Η ΑΕΚ της Αθήνας θα μπορούσε να δώσει λύση στο ζήτημα με δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς», αναφέρει το δημοσίευμα.

Στην ΑΕΚ έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή και θεωρούν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά ενώ στην προσπάθειά τους να τον κάνουν δικό τους, έχουν κι έναν ακόμα σύμμαχο. Αυτός είναι ο μάνατζερ των Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέβτιτς, Μίλος Μαλένοβιτς, ο οποίος εκπροσωπεί και τον νέο προπονητή της Κλαμπ Μπριζ.

Πάντως ο Μπαλάντα έχει μία πολύ γεμάτη σεζόν ως τώρα αφού μετρά ήδη 27 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ. Οπότε δεν θα χρειαστεί και πολύ χρόνο για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και να μπει στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ