Σε συζητήσεις με τουρκική ομάδα ο Τσόλακ

Σε συζητήσεις με τουρκική ομάδα ο Τσόλακ

Ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται στο μπλοκάκι τουρκικού συλλόγου, με τους γείτονες να αναφέρουν πως έχει ήδη γίνει η πρώτη κουβέντα.

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Αντόνιο Τσόλακ στον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης επιθετικός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από τον δανεισμό του από τη Μάλμε, εκεί που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Οι εμφανίσεις του 28χρονου στο σουηδικό πρωτάθλημα δεν πέρασαν απαρατήρητες, με τη Φενέρμπαχτσε να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του. Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, η ομάδα της Πόλης έχει σημειωμένο στο μπλοκάκι της το όνομα του επιθετικού των «ασπρόμαυρων», ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει και συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών.

Οι εκπρόσωποι του Τσόλακ τυγχάνουν να έχουν καλές σχέσεις με τη Φενέρ, με τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν να τον… ψήσουν για τη μετακίνησή του στην Πόλη. Φυσικά, στη μέση υπάρχει και ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Κροάτης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως και το 2024.

Η παραχώρηση του Σφιντέρσκι στην αμερικανική Σάρλοτ φαίνεται πως κρατά στη Θεσσαλονίκη τον 28χρονο επιθετικό, με τους «ασπρόμαυρους» να μην καίγονται για την πώλησή του. Ο Δικέφαλος τον κοστολογεί τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ και ο ίδιος ο Τσόλακ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ