Το απόγευμα στην Ελλάδα Καρβάλιο και Κεϊτά

Το απόγευμα στην Ελλάδα Καρβάλιο και Κεϊτά

Οι Ζοάο Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά αναμένεται να βρίσκονται στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Ζοάο Καρβάλιο, αλλά και του Ντιμπί Κεϊτά, με τους δυο ποδοσφαιριστές να αναμένεται να βρεθούν στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης. Ο Πορτογάλος μέσος μαζί με τον 18χρονο αριστερό εξτρέμ τα έχουν βρει με τους Πειραιώτες, όπως έχετε διαβάσει από to10 και το μόνο που μένει είναι το τυπικό της υπόθεσης για να ντυθούν στα ερυθρόλευκα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές θα περάσουν μέσα στις επόμενες ώρες από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλουν την υπογραφή τους στο νέο τους συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Καρβάλιο και στο παρελθόν χωρίς να προχωρήσει τότε η απόκτηση του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αυτή τη φορά όμως είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στον άξονα, κυρίως πίσω από τον επιθετικό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης τόσο ως κεντρικός μέσος όσο και λίγο στα άκρα. Ο Καρβάλιο μπορεί να μην αγωνίζεται τόσο πλέον στην αγγλική ομάδα, όμως είναι μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές των «κόκκινων» της Αγγλίας που είδαν δαπανήσει κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Μπενφίκα.

Όσον αφορά την έτερη μεταγραφή που θα επισημοποιήσουν οι ερυθρόλευκοι μέσα στο επόμενο διάστημα είναι αυτή του Ντιμπί Κεϊτά. Ο 18χρονος αριστερός εξτρέμ ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, στις Ακαδημίες της, από το 2016 και είναι άλλη μία επένδυση που κάνει ο Ολυμπιακός, με τον παίκτη να έρχεται από τη βασίλισσα για να τεθεί στη στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την πρώτη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ