Προσπάθησε για την απόκτηση του Εμβιλά η Μπορντό

Προσπάθησε για την απόκτηση του Εμβιλά η Μπορντό

Την περίπτωση του μέσου των ερυθρόλευκων εξέτασε η Μπορντό.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Γιαν Εμβιλά ήρθε στην χώρα μας, προκειμένου να φορέσει την φάνελα του ο Ολυμπιακού. Ο 31χρονος μέσος άφησε την Σεντ Ετιέν και την Γαλλία προκειμένου να πιάσει… λιμάνι έχοντας αρκετές παραστάσεις από το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και από την εθνική ομάδα των «τρικολόρ».

Ο Γάλλος μέσος διανύει την δεύτερη του σεζόν στους ερυθρόλευκους έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό, επτά τέρματα και πέντε ασίστ, αποτελόντας ένα από τα βασικά «γρανάζια» του Πέδρο Μαρτίνς στην μεσαία γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Φυσικά οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών κλαμπ, κυριώς από την πατρίδα του, με την Μπορντό να συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτά.

Οι Γιρονδίνοι βρίσκονται στην αναζήτηση ενός αμυντικού χαφ και τσέκαραν αρκετές περιπτώσεις για την ενίσχυσή τους τον Γενάρη.

Όπως αναφέρει η «Equipe», μία εξ αυτών ήταν και ο Γιαν Εμβιλά του Ολυμπιακού, με την υπόθεση ωστόσο να μην προχωράει όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ