Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Κεϊτά – «Θα δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα»

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Κεϊτά – «Θα δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα»

Ο 18χρονος εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έφτασε ο Ντιμπί Κεϊτά.

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον 18χρονο αριστερό εξτρέμ (8/7/2003) προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 18:00 και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Ερυθρόλευκους. Ο νεαρός άσος, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να με πάρει από πέρσι. Είμαι διπλά χαρούμενος που αυτή η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του ο Ντιμπί Κεϊτά.

Μια μεταγραφή την οποία σας είχε αποκαλύψει to10, με τους Ερυθρόλευκους να κινούνται υπό άκρα μυστικότητα όλο αυτό το διάστημα και να φέρνουν στην Ελλάδα ένα σπουδαίο ταλέντο, που έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί και να κάνει μια λαμπρή καριέρα. Ενας ποδοσφαιριστής που έχει βγει από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης και με τη σωστή καθοδήγηση των ανθρώπων του πειραϊκού συλλόγου μπορεί να βελτιωθεί και να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντιμπί Κεϊτά έχει ύψος 1.81 μ. και έχει γεννηθεί στο Τολέδο της Ισπανίας, αλλά έχει ρίζες από το Μάλι. Οι Ερυθρόλευκοι, όπως είχατε ενημερωθεί από to10, πριν από λίγο καιρό είχαν φέρει στην Αθήνα τους γονείς του 18χρονου και είχαν συζητήσει μαζί με τον μάνατζέρ του το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ελλάδα.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ότι θέλουν να συνεργαστούν και μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τη Ρεάλ Μαδρίτης οι Πειραιώτες έφεραν στην Ελλάδα τον νεαρό εξτρέμ, για να φορέσει τα Ερυθρόλευκα και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε βίντεο από την άφιξή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ