Αμυντικό χαφ – δυναμίτη πήρε ο Άρης – Έρχεται άμεσα ο Ντουκουρέ

Αμυντικό χαφ – δυναμίτη πήρε ο Άρης – Έρχεται άμεσα ο Ντουκουρέ

Ο Άρης βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 29χρονου δυναμικού χαφ, Σεΐκ Ντουκουρέ της Λεγκανές.

O Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 29χρονου Ιβοριανού χαφ Σεΐκ Ντουκουρέ που αγωνίζεται στην ισπανική Λεγκανές.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τα Μέσα της Ισπανίας ο ατζέντης του παίκτη αναμένεται αύριο να βρεθεί στην Ελλάδα για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με την ομάδα του Άρη, ώστε να επέλθει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 29χρονος Ιβοριανός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Λεβάντε ως ελεύθερος, μετρώντας μάλιστα έως τώρα 17 συμμετοχές σε La Liga και Copa Del Rey.

Προπονητής στην ομάδα της Λεγανές είναι ο γνωστός μας, πρώην παίκτης του Άρη Μεχντί Ναφτί, ο οποίος φαίνεται δεν τον υπολογίζει και έδωσε την έγκριση του ώστε να παραχωρηθεί ο παίκτης άμεσα. Το συμβόλαιο του 29χρονου Ιβοριανού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά φαίνεται πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και έτσι ο Σεΐκ Ντουκουρέ αναμένεται να φορέσει από τώρα την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Ντουκουρέ γεννήθηκε στην Ακτή Ελεφαντοστού αλλά μετακόμισε σε μικρή ηλικία στη Γαλλία. Το 2007 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Λοριάντ όπου πραγματοποίησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα με την οποία μέτρησε συνολικά 23 συμμετοχές και ένα γκολ.

Το 2014 μετακόμισε στη Μετς για μία τριετία (58 συμμ. 1 γκολ), κάνοντας το 2017 το επόμενο βήμα στην Ισπανία και στη Λεβάντε, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στη La Liga. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε δανεικός στην Ουέσκα ενώ από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στη Λεγκανές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ