Ο Πορτογάλος Γκοντίνιο στο ντέρμπι της Τούμπας

Ο Πορτογάλος Γκοντίνιο στο ντέρμπι της Τούμπας

Τον Πορτογάλο διαιτητή Λουίς Γκοντίνιο από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Τους διαιτητές της 20ης αγωνιστικής της Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Φυσικά, όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Εκεί όπου ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ όρισε τον Πορτογάλο διαιτητή Λουίς Γκοντίνιο ο οποίος δεν έχει βρεθεί ποτέ στον δρόμο ελληνικών ομάδων.

Πρόκειται για έναν ρέφερι από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Ο 36χρονος είναι διεθνής την τελευταία πενταετία και μάλιστα τον Σεπτέμβριο σφύριξε μόλις το πρώτο του παιχνίδι του σε ευρωπαϊκούς ομίλους, δίνοντας το «παρών» στην αναμέτρηση Ζόρια-Ρόμα για τα γκρουπ του Conference League.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Πορτογάλοι, Ρουί Τεϊσέιρα, Πέδρο Μότα, 4ος ο Κουτσιαύτης, στο VAR ο Ούγκο Μιγκέλ με AVAR τον Μωυσιάδη.

Από εκεί και πέρα, ξένος διαιτητής θα υπάρχει και στο Ιωνικός-Ατρόμητος, όπου θα βρεθεί ο Μαυροβούνιος Νίκολα Νταμπάνοβιτς, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βλάνταν Τοντόροβιτς, Μιλούτιν Ντούκιτς, ενώ στο VAR θα είναι ο Μιγκέλ που θα δώσει το «παρών» και στην Τούμπα.

Στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο Σιδηρόπουλος με VAR τον Μανούχος, στο ΑΕΚ-Βόλος ο Διαμαντόπουλος με VAR τον Καραντώνη, στο Λαμία-ΟΦΗ ο Τσακαλίδης με VAR τον Παπαδόπουλος, στο Παναιτωλικός-Άρης ο Τζήλος με VAR τον Ζαμπάλας και στο ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων ο Ευαγγέλου με VAR τον Γκορτσίλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ