Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ – Ενοχλήσεις για τον Σιμόες

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ – Ενοχλήσεις για τον Σιμόες

Ο Αντρέ Σιμόες δεν μπόρεσε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ εν όψει της αναμέτρησης με τον Βόλο...

Ασταμάτητα τα προβλήματα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Μέσα σε όλα, ο Αργύρης Γιαννίκης έχει να διαχειριστεί πλέον ακόμα έναν «πονοκέφαλο» εν όψει και της αναμέτρησης με τον Βόλο.

Ο Αντρέ Σιμόες δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα λόγω κάποιον ενοχλήσεων στον αριστερό τετρακέφαλο και έτσι θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του προβλήματος.

Στην Ένωση περιμένουν με αγωνία να μάθουν τι ακριβώς έχει ο Σιμόες, καθώς εκτός από το παιχνίδι με τον Βόλο, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν και τον μεσοβδόμαδο αγώνα με τον Άρη. Από εκεί και πέρα, ο Τσιντώτας προπονήθηκε με υψηλότερη ένταση, ενώ οι Λάτσι και Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας προπονήθηκε σε πιο εντατικό ρυθμό. Ο Αντρέ Σιμόες γυμνάστηκε ατομικά λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των διεθνών Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι, γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ