«Βόμβα» για Ονιεκούρου – «Επίσημη πρόταση της Μπασακσεχίρ»

«Βόμβα» για Ονιεκούρου – «Επίσημη πρόταση της Μπασακσεχίρ»

Δημοσίευμα από την Τουρκία κάνει λόγο για δυνατό μπάσιμο της Μπασακσεχίρ για την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Νέο μεταγραφικό σενάριο από την Τουρκία για τον Χένρι Ονιεκούρου. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «ntvspor.net», η Μπασακσεχίρ κινείται δυναμικά τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, η πρώτη κρούση της Μπασακσεχίρ στους Πειραιώτες δεν απέφερε καρμπούς, ωστόσο αναμένεται να υπάρξει άμεσα και δεύτερη αφού οι Τούρκοι «καίγονται» για τη μεταγραφή.

Ο Ονιεκούρου προορίζεται για αντικαταστάτης του Έντιν Βίσκα και η Μπασακσεχίρ εμφανίζεται αποφασισμένη να τον κάνει δικό της κι ενώ πιέζει βέβαια και χρόνος μιας και η μεταγραφική περίοδος εκπνέει την Δευτέρα (31/1).

Ο 24χρονος άσος που πρόσφατα επέστρεψε στο Ρέντη μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Νιγηρίας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έχει καταγράψει φέτος 21 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ