«Βουνό» τα προβλήματα για Γιαννίκη- Νοκ άουτ και ο Βράνιες

«Βουνό» τα προβλήματα για Γιαννίκη- Νοκ άουτ και ο Βράνιες

Νέο πρόβλημα τραυματισμού στην ΑΕΚ, με τον Όγκνιεν Βράνιες να χάνει την αυριανή (30/1) αναμέτρηση με τον Βόλο.

Το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τον Αργύρη Γιαννίκη να «χάνει» και άλλον παίκτη ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (30/1) αγώνα, με τον Όγκνιεν Βράνιες να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βόσνιου στόπερ, ενώ εκτός μάχης βρίσκεται και ο Αντρέ Σιμόες, που ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα. Θυμίζουμε, πως Μάνταλος και Άμραμπατ είναι επίσης νοκ άουτ για την Ένωση, πονοκεφαλιάζοντας τον Αργύρη Γιαννίκη.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Τσιντώτα, ο Έλληνας τερματοφύλακας, παρότι γυμνάστηκε ατομικά σε εντατικό ρυθμό, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Βόλο. Την «κιτρινόμαυρη» εστία αναμένεται να υπερασπιστεί ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που είναι πανέτοιμος για την επιστροφή του στη δράση.

Από εκεί και πέρα, ο Χατζισαφί επέστρεψε στην Αθήνα και επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ, πλην των διεθνών Ανσαριφάρντ και Μοχαμάντι, γυμνάστηκαν κανονικά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ