ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming: Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα (1-2) από τον Παναιτωλικό, επικρατώντας με 2-0 του Ατρομήτου, στο Περιστέρι, ενώ η ρεβάνς για το Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην 3 η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-3-4, απέχοντας έναν βαθμό από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και 10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες δοκιμάζονται μεταξύ τους αυτή την αγωνιστική.

Ο Βόλος έρχεται από βαριά ήττα (0-4) από τον ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα, ενώ μετά τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας και τις αρκετές απώλειες, βρίσκεται στη 10 η θέση τους πρωταθλήματος με ρεκόρ 6-3-9.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Βόλο είναι προγραμματισμένη για τις 17:15 της Κυριακής.

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Γιαννίκης: «Σημαντικό ότι κερδίσαμε και δεν δεχθήκαμε γκολ»

Ικανοποιημένος με τη νίκη της ΑΕΚ στο Περιστέρι ήταν ο Αργύρης Γιαννίκης.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είχαμε τον ελεγχο. Σημαντικό ότι κερδίσαμε και δεν δεχθήκαμε γκολ. Κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης. Είχαμε παραπάνω κούραση από τον Ατρόμητο. Είχαμε τον έλεγχο τακτικά όμως».

Για τον Μισελέν εξτρέμ που δοκίμασε; «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει εκεί. Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν. Είναι μία επιπλέον λύση εκεί για εμάς».

Για το ντεμπούτο του Χατζηεμαννουήλ: «Εκανε καλό ντεμπούτο. Συγκεντρωμένος, αλάνθαστος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Χατζηεμμανουήλ: «Εδώ και ενάμιση χρόνο προετοιμαζόμουν για αυτή τη στιγμή»

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια και πως προετοιμάστηκε: «Από χθες υπήρχε στο μυαλό μου, γιατί ο Τσιντώτας δεν αισθανόταν πολύ καλά. Ήμουν λίγο αγχωμένος, αλλά από τη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο έφυγαν όλα».

Για το πως τον προετοίμασε ο Μιχαηλίδης: «Ο Μιχαηλίδης πράγματι είναι σαν πατέρας μου. Εδώ και 1,5 χρόνο προετοιμάζομαι για αυτή τη στιγμή, δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο, μου είπε μπορείς, είσαι έτοιμος και αυτό έγινε».

Για το πόσο τον βοήθησε η παρουσία του στην ΑΕΚ Β: «Με βοήθησε πολύ και σημαντικά, καθώς πήρα 8 παιχνίδια και είχα ρυθμό».

Για το ότι τον… προστάτευσε η άμυνα του: «Τους ευχαριστώ, 90 λεπτά ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας, αμυντικά δεν είχαμε προβλήματα και επιθετικά πήγαμε πολύ καλά».

Για το αν ήταν έτοιμος: «Απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, όλη μου τη ζωή θα έλεγα, αυτό περίμενα, το ντεμπούτο μου με την ΑΕΚ. Είμαι ευτυχισμένος για την σημερινή ημέρα».

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ