Γκρότε: «Πληρώσαμε τα λάθη στην άμυνα – Χάσαμε ένα παιχνίδι, τίποτα περισσότερο»

Γκρότε: «Πληρώσαμε τα λάθη στην άμυνα – Χάσαμε ένα παιχνίδι, τίποτα περισσότερο»

Ο Μάρκο Γκρότε αναφέρθηκε στην ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας ότι η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη που έκανε στην άμυνα.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν τα κατέφερε απέναντι στον ΠΑΣ, καθώς ηττήθηκε με 2-0 στα Γιάννινα για την 20ή αγωνιστική της Superleague.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Μάρκο Γκρότε, στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του στην άμυνα, τονίζοντας πως δεν τελείωσε τίποτα με αυτή την ήττα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα, χάσαμε» τόνισε ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» και σχολίασε της πολλές αλλαγές που έκανε σε πρόσωπα και σε σύστημα. «Έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα, να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, το είχαμε κάνει και σε προηγούμενο παιχνίδι και μας βγήκε.

Πήγαμε καλά στο α’ μέρος με τις αλλαγές που κάναμε, στο β’ έπρεπε να αλλάξουμε και άλλα πράγματα στο επιθετικό μας κομμάτι. Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα, αυτά πληρώσαμε. Γενικά δεν είχαμε κακές ιδέες στο παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

«Δεν τελείωσε. Χάσαμε ένα παιχνίδι τίποτα περισσότερο. Έχουμε δοκιμάσει κάποια πράγματα, η εικόνα μας έχει βελτιωθεί. Έχουμε το χρόνο να τα πάμε καλύτερα στο μέλλον αρκεί να μην κάνουμε τόσα αμυντικά λάθη και να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ