Μαρτίνς: «Θα γίνουν προσαρμογές και αποχωρήσεις»

Μαρτίνς: «Θα γίνουν προσαρμογές και αποχωρήσεις»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ρόστερ του Ολυμπιακού και τόνισε ότι θα γίνουν προσαρμογές και αποχωρήσεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στη Nova αναφέρθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού και επιβεβαίωσε πως αναμένονται αποχωρήσεις από τους ερυθρόλευκους πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Ακόμα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξουν και προσαρμογές, ενώ μίλησε και για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και στο γεγονός πως δεν του αρέσει να δουλεύει με πολυάριθμο ρόστερ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα διαβάσατε από «to10», τις εξελίξεις που αναμένονται στον Ολυμπιακό σχετικά με τις αποχωρήσεις, αλλά και τις επαφές και τις συζητήσεις που έχουν οι ερυθρόλευκοι για αρκετούς παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πώς διαμορφώθηκε το ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Βέβαια θα γίνουν κάποιες προσαρμογές και αποχωρήσεις, καθώς είναι γνωστό πως δεν μου αρέσει να δουλεύω με πολυάριθμο ρόστερ. Είμαι πολύ χαρούμενος που κλείνει η μεταγραφική περίοδος, είμαστε στον Ολυμπιακό και ακούγονται πολλά ονόματα για αφίξεις παικτών που φέρνει αναστάτωση στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ