«Κοντά στην ΑΕΚ ο Φράνσον»

«Κοντά στην ΑΕΚ ο Φράνσον»

«Βροχή» τα δημοσιεύματα στη Σουηδία, με τους Σκανδιναβούς να φέρνουν τον Αλεξάντερ Φράνσον στο κατώφλι της ΑΕΚ.

Τα «κιτρινόμαυρα» φέρεται να προβάρει ο Αλεξάντερ Φράνσον! Οι Σουηδοί δίνουν συνέχεια στο θέμα που ανέδειξαν, αποκαλύπτοντας πως ο νεαρός μέσος βρίσκεται μια… ανάσα από την ΑΕΚ.

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί έντονη κινητικότητα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και δεν αποκλείεται η μεγάλη ανατροπή στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Νεότερα σουηδικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 27χρονος μέσος ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1.5 χρόνου με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

Ο Φράνσον έχει μείνει ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ από τις 31 Δεκεμβρίου και τώρα βρίσκεται… αγκαλιά με τον Δικέφαλο, σύμφωνα με τους Σουηδούς.

Θυμίζουμε, πως το όνομα του 27χρονου παίκτη είχε ακουστεί και πριν τρία χρόνια για την ΑΕΚ, με την περίπτωσή του να μην προχωρά.

Με τη σουηδική Νόρκεπινγκ κατέγραψε 101 συμμετοχές, σημειώνοντας και οκτώ γκολ. Ο Φράνσον έχει περάσει από τη Βασιλεία και τη Λωζάνη, ενώ μετράει και 8 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας.

Μένει να φανεί λοιπόν, αν ολοκληρωθεί η ανατροπή και η ΑΕΚ κλείσει την… τρύπα στον χώρο του κέντρου με την απόκτηση του Αλεξάντερ Φράνσον.

Δείτε τον Φράνσον εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ