Η Αντάλιασπορ θέλει τον Μακέντα

Η Αντάλιασπορ θέλει τον Μακέντα

Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν πως η Αντάλιασπορ προσέγγισε τον Παναθηναϊκό για να πάρει τον Φεντερίκο Μακέντα.

Μεταγραφικό… θρίλερ με τον Φεντερίκο Μακέντα, σε μια υπόθεση πάντως που λόγω της χώρας από την οποία προέρχεται η ομάδα που τον θέλει μπορεί να τραβήξει για μέρες. Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι αποκαλύπτουν πως η Αντάλιασπορ ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον Ιταλό επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Και αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως ακόμα και αν η μεταγραφή δεν πραγματοποιηθεί σήμερα που λήγει η μεταγραφική περίοδος στην Ευρώπη, μπορεί να προχωρήσει τις επόμενες μέρες αφού στην Τουρκία οι μεταγραφές είναι «ανοιχτές» έως τις 8 Φεβρουαρίου.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν λένε πως ο σύλλογος από τη γειτονική χώρα έδειξε πολύ έντονο ενδιαφέρον για τον Μακέντα τις τελευταίες ώρες, πλην όμως ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται αρνητικός τουλάχιστον έως τώρα την παραχώρηση του παίκτη. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή και αν ο Ιταλός παραχωρηθεί, τότε ο Παναθηναϊκός θα μείνει με δύο επιθετικούς. Τον Καρλίτος και τον Ιωαννίδη.

Ωστόσο επειδή έχουμε δει πολλά όσον αφορά τις τουρκικές ομάδες και την επιμονή τους για παίκτες που ενδιαφέρον, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα για την εβδομάδα που ακολουθεί, από τη στιγμή που στη γειτονική χώρα η μεταγραφική περίοδος εκπνέει στις 8 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει πως η Ανταλιασπορ έχει χρήματα για να επενδύσει για τον επιθετικό που θέλει να πάρει. Και γι’ αυτό στόχευσε σε παίκτες όπως ο Γκομίς, ο Ντιέγκο Κόστα και ο Κάλινιτς, με τον τελευταίο να έχει σχεδόν συμφωνήσει μαζί της, αλλά να μην δέχεται η σύζυγός του να πάει εκεί. Με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να έχουν στραφεί στην περίπτωση του Μακέντα, λέγοντας πως κοστίζει 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Και τονίζουν πως έως την Πέμπτη ο σύλλογος θα έχει λύσει το επιθετικό του πρόβλημα με την απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ