Ντέμης: «Η ΑΕΚ είναι σε απόγνωση, δεν υπάρχει σχεδιασμός» (vid)

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είναι σε απόγνωση, δεν υπάρχει σχεδιασμός» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από τον Βόλο και στάθηκε στη γενικότερη εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως στην Ένωση δεν υπάρχει σχεδιασμός.

Στην εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο, όπου η Έννωση ηττήθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ (1-2) αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης στο «Monday FC» της Nova.

Ο παλαίμαχος του Δικεφάλου τόνισε ότι δεν υπάρχει σχέδιο στην ομάδα, ενώ ανέφερε πως η η κακή της εικόνα δεν είναι οφείλεται σε θέμα χρημάτων ή μεταγραφών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Την ΑΕΚ την είδαμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν την είδαμε στο δεύτερο. Μια ομάδα που είναι σε απόγνωση και όσο περνούσε η ώρα λέγαμε αν θα βάλει κι άλλο γκολ ο Βόλος ή όχι στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα προβλήματα της ΑΕΚ υπήρχαν και στα προηγούμενα παιχνίδια. Και να κέρδιζε τα ίδια θα λέγαμε. Στο πρώτο ήταν πολύ καλή, αλλά αυτό είχε να κάνει με την ικανότητα των παικτών της. Εγώ πάλι δεν είδα σχέδιο. Ο Βόλος ήταν καλύτερη ομάδα.

Δεν είναι θέμα χρημάτων ή θέμα μεταγραφών η εικόνα της ΑΕΚ. Έχει καλή ποιότητα, αλλά δεν υπάρχει σχεδιασμός. Παράδειγμα δεν μπορείς να έχεις δύο αριστερά μπακ που είναι διεθνείς με το Ιράν. Πάντως τα τελευταία χρόνια θέμα χρημάτων δεν υπάρχει στην ΑΕΚ.

Όταν παίρνεις έναν τέτοιο προπονητή πρέπει να έχεις μια ασπίδα πάνω του και να μην υπάρχει στο μυαλό του η παραμικρή υποψία ότι μπορεί να κινδυνεύει η θέση του. Μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει ένας προπονητής, ειδικά ένας προπονητής που δεν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ