Πήρε θέση ο ΠΑΟΚ: «Δεν θα ανεχθούμε θανάτους με πρόσχημα τις οπαδικές προτιμήσεις»

Πήρε θέση ο ΠΑΟΚ: «Δεν θα ανεχθούμε θανάτους με πρόσχημα τις οπαδικές προτιμήσεις»

Σύσσωμος ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του πήρε θέση για τη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας.

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου φίλαθλου του Άρη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Το απίστευτο περιστατικό έχει αφήσει άναυδους τους πάντες, με την αστυνομία να δίνει «μάχη» για να εντοπίσει τους δράστες του συμβάντος ωμής οπαδικής βίας.

Ο ΠΑΟΚ με κοινό ανακοινωθέν (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Α.Σ.) εξέφρασε την οδύνη του για τον χαμό του 19χρονου οπαδού του Άρη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η κοινωνία, η πόλη μας και η χώρα δεν μπορουν να ανεχθούν θανάτους νέων ανθρώπων με πρόσχημα τις οπαδικές προτιμήσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύσσωμοι, ο ΑΣ, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του οπαδού του Άρη και πάγια αποστρέφονται κάθε μορφή βίας. Η κοινωνία, η πόλη μας και η χώρα δεν μπορουν να ανεχθούν θανάτους νέων ανθρώπων με πρόσχημα τις οπαδικές προτιμήσεις.

Ως ένας Σύλλογος που πενθεί για τραγικούς θανάτους νέων ανθρώπων, θρηνούμε κάθε αντίστοιχη απώλεια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Α.Σ. ΠΑΟΚ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΚΑΕ ΠΑΟΚ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ