Καραπαπάς για Τσακαλώτο, επίθεση και χούντα

Καραπαπάς για Τσακαλώτο, επίθεση και χούντα

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έξω από το ξενοδοχείο «Θεοξενεία», όπου επρόκειτο να μιλήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης (28/3) οι δυνάμεις της Αστυνομίας τον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου «Θεοξενεία», με τα ΜΑΤ να επιτίθονται στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που είχαν μαζευτεί έξω από το χώρο που θα γινόταν η ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στην απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οι φίλοι των Πειραιωτών, κάνοντας λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά, ανάμεσα στην Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά, αλλά και για «ομιλία που θυμίζει την περίοδο 1967-1973».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Στην Θεσσαλονίκη δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις πολιτικών για να μην προκληθούν οι πολίτες. Στον Πειραιά δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις πολιτών για να μην προκληθεί ο Τσακαλώτος και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέρα όνειδος. Ομιλία σε 20 άτομα και 200 αστυνομικούς! Ομιλία που θυμίζει 1967-1973…»

Δείτε την ανάρτησή του:

Παράλληλα, ο Κώστας Καραπαπάς, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αναφέρει: «ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΕΝΟΧΟΥΣ! ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ. ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ