Εκπληξη με Καρβάλιο στον Ολυμπιακό

Εκπληξη με Καρβάλιο στον Ολυμπιακό

Ετοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Ζοάο Καρβάλιο και το περασμένο Σάββατο ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Ο 24χρονος ήρθε από την Αγγλία και την Νότιγχαμ Φόρεστ για να ενισχύσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού στις δύσκολες αναμετρήσεις που έχει μπροστά της και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της και μάλιστα παρότι βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στην Αθήνα, είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καρβάλιο θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ανακοινώσει σε λίγες ώρες ο Αριέλ Ιμπαγάσα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με την Ξάνθη (2/2, 15:00), για την 12η αγωνιστική της Super League 2. Ο Αργεντινός τεχνικός θα συμπεριλάβει τον Πορτογάλο στις επιλογές του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι των με τους Ακρίτες.

Ο Ζοάο Καρβάλιο μέσω του Ολυμπιακού Β’ θα προσπαθήσει να βρει τα πατήματά του και να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, με στόχο να φτάσει στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο και να παίξει το συντομότερο δυνατό με την πρώτη ομάδα του πειραϊκού συλλόγου.

Ο Ιβηρας μεσοεπιθετικός στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν έπαιξε μόλις σε 8 παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ σε 327 λεπτά. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 30 Δεκεμβρίου, στον εντός έδρας αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Χάντερσφιλντ (ήττα 0-1). Ειχε μπει ως αλλαγή στο 80’ και είχε αγωνιστεί μόλις για 10 λεπτά. Από τότε δεν είχε παίξει ξανά. Όπως είναι απόλυτα λογικό χρειάζεται παιχνίδια για να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η συμμετοχή του στο ματς του Ολυμπιακού Β’ με την Ξάνθη.

Στην εν λόγω αναμέτρηση μάλιστα αναμένεται να αγωνιστεί και ο Μίχαελ Καρμπόβνικ, ο οποίος στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής. Όπως και ο Ζοάο Καρβάλιο, έτσι και αυτός θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με την ομάδα Β’ των Πειραιωτών, με στόχο να αποκτήσει ρυθμό και να βρεθεί στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο για την πρώτη ομάδα.

Update 20:30: Η αποστολή του Ολυμπιακού Β’ είναι η εξής: Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Τζολάκης, Κωστή, Μπαγκαλιάνης, Καρμπόβνικ, Ντόι, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Σουρλής, Καλογερόπουλος, Σαπουντζής, Πινακάς, Κουτσίδης, Μαρίνος, Χριστοφιλόπουλος, Κλίτσα, Λιάτσος.

Το γεγονός ότι ο Καρβάλιο δεν βρίσκεται στην αποστολή δεν σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη. Εάν το αποφασίσουν οι Πέδρο Μαρτίνς και Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Πορτογάλος θα τεθεί στη διάθεση του Αργεντινού προπονητή του Ολυμπιακού Β’ και θα παίξει κόντρα στους Ακρίτες. Το ίδιο ισχύει και για τον Καρμπόβνικ, ο οποίος δεν βρίσκεται στην αποστολή της πρώτης ομάδας για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ