Νέο πρόβλημα με Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ – Ποιοι επιστρέφουν με Άρη (pic)

Νέο πρόβλημα με Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ – Ποιοι επιστρέφουν με Άρη (pic)

O Τσίτσαν Στάνκοβιτς έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Άρη λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ενώ επέστρεψαν οι Μάνταλος, Σιμόες και Βράνιες.

Με απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη (2/2, 19:30). Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ένιωσε έναν μικρό ερεθισμό στο γόνατο μετά το ματς με τον Βόλο και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ. Το θετικό για τον Αργύρη Γιαννίκη είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι θα έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Τσιντώτα που επέστρεψε, όπως και οι Μάνταλος, Σιμόες και Βράνιες.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Νόρντιν Άμραμπατ που παρά το ότι έβγαλε και δεύτερο αρνητικό τεστ στον κορωνοϊό , κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε στην Αθήνα. Θυμίζουμε ότι για αυτό το παιχνίδι δεν υπολογίζονται και οι Ανσαριφάρντ – Μοχαμάντι που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Ιράν.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Πέτρος Μάνταλος επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των διεθνών Ανσαριφάρντ και Μοχαμάντι, γυμνάστηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ