Αρης: «Μέσα» Πάλμα και Ντουκουρέ για την ΑΕΚ!

Αρης: «Μέσα» Πάλμα και Ντουκουρέ για την ΑΕΚ!

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπερτόγλιο και Γκάνεα – Αναλυτικά οι επιλογές του Ακη Μαντζιου.

Με Πάλμα και Ντουκουρέ, αλλά χωρίς Μπερτόγλιο και Γκάνεα θα παραταχθεί ο Αρης στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ (2/2, 19:30), για την 21η αγωνιστική της Super League. Οι Κίτρινοι το απόγευμα της Τρίτης (1/2) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με την Ενωση και ο Ακης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Σε αυτή βρίσκονται 21 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων είναι οι νεοαποκτηθέντες Πάλμα και Ντουκουρέ. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπερτόγλιο και Γκάνεα. Ο πρώτος είχε χάσει και το πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο οποίο τραυματίστηκε ο δεύτερος και θα λείψει από την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (02/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Λούμορ, Ντουκουρέ, Πάλμα, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ