Τα βλέμματα σε Θεσσαλονίκη και Φάληρο

Τα βλέμματα σε Θεσσαλονίκη και Φάληρο

Φουλ δράση στα γήπεδα της Super League, με τις αναμετρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Φάληρο να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Η 21η αγωνιστική της Super League είναι προγραμματισμένη για σήμερα, με όλους τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου να ρίχνονται στη μάχη.

Στις 17:15 (Novasports 2HD), ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά και την ισοπαλία στην Τούμπα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει πλώρη για την κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος, καθώς μετά από 19 αγώνες βρίσκονται στην κορυφή και στο +9 από τον 2ο ΠΑΟΚ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι φιγουράρουν στην 10η θέση και προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Άρη.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμπεριλάβει και νέα ονόματα, με τους Κανέ και Φατινγκά να παίρνουν την ευκαιρία τους. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, οι Καρβάλιο και Καρμπόβνικ, όπως επίσης και ο Ρόνι Λόπες.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Φαντιγκά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός: Με νέα πρόσωπα κόντρα στον Παναιτωλικό | to10.gr

Την ίδια ώρα (Novasports 3HD) ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο Γεντί Κουλέ τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ψάχνουν αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από τον Αστέρα και θέλουν να δώσουν απαντήσεις στην Κρήτη.  Η μάχη για τα playoffs έχει φουντώσει, με τους «πρασίνους» να βρίσκονται ισόβαθμοι με τον ΠΑΣ στην 4η θέση.

Από την άλλη, οι Κρητικοί γνωρίζουν καλά, πως με τρίποντο σήμερα θα μπουν δυνατά στη συζήτηση για την πεντάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κίκο Μακέντα, ενώ στο Γεντί Κουλέ θα βρίσκεται ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, προκειμένου να πάρει μια γεύση από τη νέα του ομάδα.

Η εντυπωσιακή ντρίπλα του Αλεξανδρόπουλου (vid) | to10.gr

Τη σκυτάλη παίρνει το ντέρμπι του Βικελίδης, με τον Άρη να υποδέχεται (19:30, Novasports Prime) την ΑΕΚ. Στη σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο τρίποντο.

Η ομάδα του Μάντζιου προέρχεται από το διπλό στο Αγρίνιο, ενώ η Ένωση από το κάζο με τον Βόλο. Η εσωστρέφεια έχει επιστρέψει για τα καλά στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με την ΑΕΚ να θέλει τη νίκη για να μη χάσει την επαφή και με τη 2η θέση.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Νόρντιν Άμραμπατ δε θα δώσουν το παρών στη Θεσσαλονίκη, με τους Τσιντώτα, Βράνιες, Μάνταλο και Σιμόες να επιστρέφουν στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς».

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, ο Μάντζιος πήρε στην αποστολή τους Πάλμα-Ντουκουρέ, με τους Μπερτόγλιο και Γκάνεα να μένουν εκτός λόγω τραυματισμού. Η αποστολή των «κιτρίνων»: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Λούμορ, Ντουκουρέ, Πάλμα, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης”.

Αρης: «Μέσα» Πάλμα και Ντουκουρέ για την ΑΕΚ! | to10.gr

Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει στη Ριζούπολη (21:30,COSMOTE SPORT 1 HD), με τον Απόλλωνα να μονομαχεί με τον ΠΑΟΚ. Σε δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι, παραμένουν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα μετά από 18 αγώνες.

Η ομάδα του Λουτσέσκου προέρχεται από την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θέλει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών. Πολλά τα προβλήματα για τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες 8 παικτών.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Σάστρε, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι , Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ .

Κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ, εν όψει Απόλλωνα | to10.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 15:00

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 17:15

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 17:15

Άρης-ΑΕΚ 19:30

Βόλος-Ιωνικός 19:30

Απόλλων-ΠΑΟΚ 21:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ