ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LiveStreaming:

Ο ΟΦΗ συμπλήρωσε τρεις σερί απώλειες στο πρωτάθλημα, με τελευταία εκείνη απέναντι στη Λαμία (1-2). Η ομάδα, παρά το ντεφορμάρισμα, παραμένει στην 8η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-8-6.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ιωνικού (1-0) βρέθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, όμως η ήττα (0-1) από τον Αστέρα Τρίπολης, δεν επέτρεψε στο σύνολο του Γιοβάνοβιτς να μειώσει τη διαφορά με την ΑΕΚ που γκέλαρε.

Ο Γιοβάνοβιτς λοιπόν αποφάσισε να πάρει στην αποστολή τον Γκατσίνοβιτς που μόλις αποκτήθηκε, ώστε να εγκλιματιστεί το συντομότερο δυνατό. Αντίθετα, στην αποστολή δεν βρίσκεται ο ΚίκοΜακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός πονάει στην ποδοκνημική και θα μείνει στην Αθήνα προκειμένου να αξιολογηθεί το πρόβλημά του.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σεΟΦΗ και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 17:15της Τετάρτης.

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LiveStreaming | Γιοβάνοβιτς: «Παίξαμε παγωμένα, είχαμε αρκετό άγχος»

Οι δηλώσεις του απογοητευμένου Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Aστέρα πάλεψε μέχρι το τέλος και πήρε τη νίκη. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι παίξαμε παγωμένα, δεν κυκλοφορούσαμε καλά τη μπάλα στο τελικό κομμάτι, είχαμε αρκετό άγχος, δεν είχαμε ηρεμία και παρά το ότι έμειναν με 10 παίκτες παίζαμε με τον ίδιο ρυθμό. Έτσι μοιραία δεν είχαμε κάποιες αξιώσεις για γκολ. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν ήταν αυτό που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα».

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LiveStreaming | Καρλίτος: «Δεν ήταν η μέρα μας»

 Ο Καρλίτος μίλησε για την ήττα από τον Αστέρα στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρλίτος:

Για την ήττα: «Είναι μια συσσώρευση συναισθημάτων. Δεν ήταν η μέρα μας. Ήταν ένας περίεργος αγώνας. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σήμερα έτυχε σε μας».

Για το αν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν προετοιμάστηκαν σωστά λόγω κακοκαιρίας: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ψάξει δικαιολογίες. Όλα βέβαια επηρεάζουν την προετοιμασία. Δεν θεωρώ ότι ήταν πρόβλημα όμως. Δεν θα πω ότι κάναμε κάτι άσχημα ή δεν σταθήκαμε στο ύψος μας. Πιστεύω πως ήταν μια κακή μέρα που μπορεί να συμβεί ακόμα και στις πιο μεγάλες ομάδες του κόσμου».

Για τα εκτός έδρας ματς που ακολουθούν, αλλά και το Κύπελλο: «Από αύριο επικεντρωνόμαστε στη δουλειά με τον τρόπο που κάνουμε πολύ καλά. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή. Θα τα δώσουμε όλα και έτσι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τους στόχους μας».

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ