Απόλλων: Με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στον ΠΑΟΚ στην μνήμη των Άλκη και Αλέξανδρου

Απόλλων: Με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στον ΠΑΟΚ στην μνήμη των Άλκη και Αλέξανδρου

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του Απόλλων Σμύρνης μιας και ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης Αλέξανδρος Λάμπης προερχόταν από τα σπλάχνα της «Ελαφρά Ταξιαρχίας».

Μπορεί να ξημέρωσε μια δύσκολη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεδομένης της κηδείας του 19χρονου οπαδού του Άλκη μετά την άγρια δολοφονία του στην περιοχή του Χαριλάου. Ωστόσο για τον Απόλλων Σμύρνης η μέρα έγινε ακόμη πιο δύσκολη έπειτα από την είδηση του χαμού του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπη.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από την οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης και ως εκ τούτου σε ένδειξη πένθους, αναμένεται να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, θα φορεθούν και μαύρα περιβραχιόνια τόσο στη μνήμη του Αλέξανδρου όσο και του Άλκη.

«Σήμερα θρηνούμε για τον δικό μας Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος Λάμπη, ένα δικό μας παιδί έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς. Την ώρα που έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Έπαιζε ποδόσφαιρο όπως έκανε από μικρός στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα. Έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και συνέχισε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Ηλιούπολης.

Η ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στους οικείους του Αλέξανδρου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ