Βόλος – Ιωνικός 1-1: Έμειναν στον… άσο Θεσσαλοί και Νικαιώτες

Βόλος – Ιωνικός 1-1: Έμειναν στον… άσο Θεσσαλοί και Νικαιώτες

Βόλος και Ιωνικός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 σε μια... γεμάτη αναμέτρηση με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις.

Στο Πανθεσσαλικό Βόλος και Ιωνικός μοιράστηκαν φάσεις, γκολ και βαθμούς, καθώς ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Ο Ορός άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 39ο λεπτό, ενώ ο Μάντζης έφερε το ματς στα ίσια για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Έτσι, οι Νικαιώτες πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ οι Θεσσαλοί έμειναν πίσω στην «κούρσα» για την εξάδα.

Δείτε τα στατιστικά του παιχνιδιού ΕΔΩ 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και έφτασαν τρεις φορές κοντά στο να ανοίξουν το σκορ. Στο 6′ με χαμένο τετ α τετ του Λενίς, στο 11′ με το δοκάρι του Μάντζη από τα 30 μέτρα και στο 22′ με τον Λενίς να χτυπά ξανά και τον Παπαδόπουλο να του λέει πάλι όχι.

Οι Θεσσαλοί στη συνέχεια έβγαλαν αντίδραση, ανέβασαν στροφές και έκαναν αυτό που δεν κατάφεραν οι Νικαιώτες. Πήραν το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, στο 39′ ο Μπαρτόλο μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Ορός με ένα σουτ έκανε το 1-0, το οποίο ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλό όσο το πρώτο, με τον ρυθμό να έχει πέσει αρκετά, λόγω συνεχών διακοπών. Στο 71′ η ομάδα του Δημήτρη Σπανού κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Συμεών Παπαδόπουλο να χάνει την μπάλα μέσα από την αγκαλιά του και τον Μάντζη να πλασάρει σε κενή εστία για το τελικό 1-1.

ΒΟΛΟΣ (Kώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Ρίνερ, Γκιουλέν, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Ορός (70′ Σοάρες), Μπαρτόλο (79′ Ροσέρο), Ρεγκατέν (79′ Κορέα)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (56′ Ματσούκας), Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν (85′ Κιάκος), Λένις (90+2′ Μάναλης), Μάντζης (90+2′ Βαφέας), Πλατέλλας (85’Ρομαό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ