Μάντζιος: «Δεν τα παρατήσαμε λεπτό, ήταν βαρύ το κλίμα με ΑΕΚ»

Μάντζιος: «Δεν τα παρατήσαμε λεπτό, ήταν βαρύ το κλίμα με ΑΕΚ»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τη σημασία της νίκης στο ντέρμπι επί της ΑΕΚ, το κλίμα στο Κλεάνθης Βικελίδης για τη δολοφονία του Άλκη, αλλά και τον αγώνα με τον Βόλο.

O Άκης Μάντζιος πριν τη σαββατιάτικη (05/02, 19:30) αναμέτρηση με τον Βόλο, αναφέρθηκε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Άρης μετά το σερί δύο νικών αλλά και την τραγική δολοφονία του Άλκη Καμπανού την 1η Φλεβάρη.

Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το πως ήταν το κλίμα στο ματς με την Ένωση, αλλά και για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας και το πόσο σημαντική είναι για τη «μάχη» των play offs.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ και τι σημαίνει για τον ίδιο: «Ήταν μία νίκη ιδιαίτερης σημασίας. Δυστυχώς αυτό το γεγονός με τον άδικο χαμό του Άλκη μας συγκλόνισε και μας προβλημάτισε όλους πάρα πολύ. Θέλαμε πάρα πολύ σαν οργανισμός να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη σε αυτό το παιδί που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή».

Για το πως βίωσε τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Ήταν βαρύ το κλίμα. Έβλεπες όλα τα παιδιά ήταν πολύ προβληματισμένα και στεναχωρημένα. Είναι ένα γεγονός που όλοι το έχουμε καταδικάσει και θέλουμε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Αυτό που έγινε δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο».

Για το κατά πόσο η νίκη στο ντέρμπι άλλαξε το κλίμα εντός της ομάδας: «Όταν κερδίζεις η ψυχολογία επανέρχεται και πάνω σε αυτό θέλουμε να χτίσουμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε δίκαια και αν αναλογιστούμε πως προερχόμαστε και από ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα και σε σχέση με τον αντίπαλο, έχοντας έναμιση παιχνίδι Κυπέλλου παραπάνω, θεωρώ πως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με τη ψυχή τους, έως το τελευταίο λεπτό. Ακόμα και όταν δεχθήκαμε αυτό το πανέμορφο γκολ από τον Αραούχο, στο 86′, δεν τα παρατήσαμε και δείξαμε πως θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε».

Για τον αγώνα με τον Βόλο: «Είναι πάρα πολύ επιβαρυμένο το πρόγραμμα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Να ξεκουραστούμε για άλλη μια φορά και να ανταποκριθούμε σε ένα παιχνίδι που πρέπει να παρουσιαστούμε και πνευματικά και σωματικά πάρα πολύ δυνατοί, για να το κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ