Αναβλήθηκε το Ατρόμητος – ΟΦΗ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Αναβλήθηκε το Ατρόμητος – ΟΦΗ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ που ήταν προγραμματισμένο για την Δευτέρα (7/2, 19:30) αναβλήθηκε, λόγω κρουμάτων κορωνοϊού στους Περιστεριώτες.

Ακόμα μία αναβολή στη Superleague λόγω κορωνοϊού και αφορά στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα (7/2, 19:30) εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων στην ομάδα του Περιστερίου.

Αυτή είναι η δεύτερη αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague που αναβάλλεται, καθώς έχει αναβληθεί και η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊου στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Mετά τα τελευταία τεστ που διενεργήθηκαν στην ομάδα του Ατρομήτου βρέθηκαν θετικά κρούσματα και όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή το ματς αναβάλλεται και θα οριστεί νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague: 

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ