Σπανός: «Με εμφανίσεις σαν και αυτή μπορούμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία»

Σπανός: «Με εμφανίσεις σαν και αυτή μπορούμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Ιωνικού παρά την ήττα της ομάδας του, τόνισε πως με εμφανίσεις σαν την σημερινή ο Ιωνικός θα μπορέσει να κερδίσει την παραμονή του στη Superleague.

O Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει σαν «σίφουνας» από την Νεάπολη επί του Ιωνικού, με το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς να κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Ιωνικού Δημήτρης Σπανός, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε πως με τέτοιες εμφανίσεις ο Ιωνικός θα μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Superleague, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Τόμας Βατσλίκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός στην COSMOTE TV: Για το ματς: «Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα, αυτό συμβαίνει. Θα σας φανεί παράξενο, αλλά είμαι ευχαριστημένος. Όταν ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν 0-3 στο 60′, το παιχνίδι έκλεισε και δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιζαν πολύ. Με εμφανίσεις σαν αυτή μπορούμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία».

Για τα κέρδη από αυτό το παιχνίδι: «Κερδίσαμε και τις συμμετοχές νέων παιδιών που πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, γιατί όλοι θα χρειαστούν, λόγω και του κορονοϊού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ