Ο… ασταμάτητος Αραούχο δίνει ελπίδα στην ΑΕΚ

Ο… ασταμάτητος Αραούχο δίνει ελπίδα στην ΑΕΚ

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι... on fire, δείχνοντας τον δρόμο και στους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Τσίνο σκοράρει κατά ριπάς, λίγες μέρες πριν τις κρίσιμες μάχες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Είναι ο παίκτης που λατρεύουν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Που θα τον έχουν για πάντα στην καρδιά τους. Οι κινήσεις του, τα γκολ του, ξυπνούν μνήμες… Ντέμη Νικολαϊδη, με τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους να μένουν συνεχώς άφωνοι με τα κατορθώματά του. Ο λόγος φυσικά για τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, σημειώνοντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο. Είναι στα καλύτερά του και το δείχνει συνεχώς στα τελευταία ματς.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα είχαν φέρει σε δύσκολη θέση την ΑΕΚ. Με τη μία ήττα να διαδέχεται την άλλη, ένα νέο εντός έδρας κάζο θα ήταν άκρως καταστροφικό για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη. Τελικά, οι «κιτρινόμαυροι» πάτησαν… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, επικρατώντας εύκολα του Απόλλωνα. Μια νίκη που προσφέρει στην Ένωση την κατάλληλη ηρεμία πριν τον «τελικό» της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Ετσι όπως τα έχει φέρει η ΑΕΚ, ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει για την εφετινή σεζόν είναι το Κύπελλο Ελλάδος.

Σε ακόμη ένα ματς λοιπόν, έλαμψε το άστρο του Σέρχιο Αραούχο, με τον Τσίνο να δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια του Δικεφάλου.

Τέσσερα γκολ σε μια βδομάδα

Βόλος, Άρης και Απόλλων Σμύρνης. Τρία ματς σε μια βδομάδα και τέσσερα γκολ για τον Σέρχιο Αραούχο, που είναι on fire. Μπορεί η ΑΕΚ να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της και να προκαλεί εκνευρισμό στους οπαδούς της Ένωσης, αλλά ο Αργεντινός είναι ένας λόγος για να χαμογελούν οι «κιτρινόμαυροι».

Σε κάθε αναμέτρηση, ο «Τσίνο» παλεύει με νύχια και με δόντια. Άπαντες βλέπουν το τι κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι και τη μεσαία γραμμή φτάνει για να πάρει την μπάλα στα πόδια του. Με την ΑΕΚ σε αγωνιστική κρίση, ο 30χρονος παίκτης έχει χαράξει διαφορετικό δρόμο. Μοναχικός, τραβάει… κουπί για την Ένωση σε μια δύσκολη περίοδο.

Στην 100η του συμμετοχή με τα «κιτρινόμαυρα», ο Αργεντινός επιθετικός βρήκε δίχτυα δις. Στη μια περίπτωση, εκμεταλλεύτηκε το υπέροχο γύρισμα του Λιβάι για το 1-0 και στη συνέχεια, δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Βέρχουλστ με ωραίο τελείωμα.

Ο 30χρονος επιθετικός έδειξε και πάλι πως αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη. Κίνηση με νόημα, κίνηση ανθρωπιάς.

Ο άσος της ΑΕΚ έχει φτάσει τα 10 γκολ και είναι ο τρίτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος πίσω από τους Κούρτιτς και Φαν Βεερτ. Ο Αργεντινός έχει πάρει ξανά το… όπλο του, σκοράρει κατά ριπάς και βάζει το όνομά του στη συζήτηση για τον κορυφαίο σκόρερ της σεζόν.

Τη σεζόν που η Ένωση επέστρεψε στο Έβερεστ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Τσίνο είχε συμβάλλει τα μέγιστα με 11 τέρματα σε 23 αγώνες. Φέτος έχει ήδη 10 σε 18 ματς και δείχνει πως θα ξεπεράσει και αυτήν την επίδοση.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τον «100άρη» Αραούχο (pic) | to10.gr

Με την εικόνα του στο γήπεδο, ο Αραούχο δείχνει τον δρόμο στους πάντες. Ο αγαπημένος Τσίνο των οπαδών της ΑΕΚ δεν σταματά να δίνει μάχες μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο 30χρονος επιθετικός βάζει την ομάδα πάνω από όλα και όλους και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Ενας αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης. Ενας παίκτης που ξέρει τι σημαίνει ΑΕΚ και φροντίζει να το δείχνει με τον τρόπο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ