FIFA : Τελευταία προθεσμία σε Γραμμένο για τις αλλαγές

FIFA : Τελευταία προθεσμία σε Γραμμένο για τις αλλαγές

Η FIFA δεν έχει διάθεση να περιμένει για πολύ καιρό ακόμα την ΕΠΟ να κάνει αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μέσω του έδωσε διορία 1,5 μήνα στον Βαγγέλη Γραμμένο Χέρμπερτ Χούμπελ, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport. Εφόσον δεν παρθούν αποφάσεις ούτε γίνουν αλλαγές, θα εισηγηθεί Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που όμως […]

Η FIFA δεν έχει διάθεση να περιμένει για πολύ καιρό ακόμα την ΕΠΟ να κάνει αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μέσω του έδωσε διορία 1,5 μήνα στον Βαγγέλη Γραμμένο Χέρμπερτ Χούμπελ, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport.

Εφόσον δεν παρθούν αποφάσεις ούτε γίνουν αλλαγές, θα εισηγηθεί Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που όμως δεν θα εφαρμοστεί άμεσα. Ο κ. Χούμπελ θα ενημερώσει με επιστολή την ΕΠΟ στο σημερινό ΔΣ της ομοσπονδίας για την εισήγησή του προς τη FIFA και πώς την αιτιολογεί.

Θα κάνει μεταξύ άλλων αναφορά στις δηλώσεις και τοποθετήσεις που περνούν ατιμώρητες από παράγοντες του ποδοσφαίρου κατά της διαιτησίας, αλλά και στα κρούσματα βίας, με ειδική μνεία στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Από τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης διευκρινίστηκε πως δεν υπάρχει πρόθεση από τη FIFA να διορίσει εκ νέου προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ. Συνεπώς, θα πρέπει ο Βαγγέλης Γραμμένος και οι συνεργάτες του να προχωρήσουν σε αποφάσεις και λήψη μέτρων άμεσα ή το Grexit θα είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος από την πλευρά του ενημέρωσε τον κ. Χούμπελ για τις προτάσεις του, όμως ο τελευταίος ζήτησε πράξεις και όχι εξαγγελίες. Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως αρκετοί στις τάξεις της ΕΠΟ δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του κινδύνου και την Τετάρτη ορισμένα στελέχη έλεγαν ότι η εισήγηση για Grexit δεν δικαιολογείται, αφού δεν υπάρχει παραβίαση του καταστατικού ή του αυτοδιοίκητου και δεν προκύπτει δυσλειτουργία στη διαιτησία με ευθύνη της ΚΕΔ καθώς αυτή τελεί υπό την εποπτεία της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Τέλος, αναφέρεται πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε περίπτωση που ο κίνδυνος του Grexit απομακρυνθεί, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στην ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ