Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Φράνκο Σολδάνο

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Φράνκο Σολδάνο

Ποια ομάδα πιέζει για την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού επιθετικού.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Φράνκο Σολδάνο στην ισπανική Φουενλαμπράδα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο Αργεντινός επιθετικός.

Ο Λατινοαμερικάνος στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν πραγματοποίησε 16 συμμετοχές, αλλά είχε μόλις 1 γκολ σε 713 λεπτά. Οι μέτριες εμφανίσεις του έφεραν στην πόρτα της εξόδου, με αρκετές ομάδες από την Αργεντινή να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Στα μέσα Ιανουαρίου «έπαιξε» δυνατά το ενδεχόμενο να πάει ως δανεικός στην Ταγιάρες, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει μπει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτησή του η Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, η ομάδα από την Λα Πλάτα είναι σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ ο προπονητής της Χιμνάσια, Νέστορ Γκοροσίτο επικοινώνησε με τον Φράνκο Σολδάνο και του εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστούν. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, με την Χιμνάσια να πιέζει για την απόκτηση του 27χρονου, που ψάχνει τρόπο να… αναγεννήσει την καριέρα του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αργεντινός επιθετικός πριν την Φουενλαμπράνδα είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς, με την οποία είχε σκοράρει 5 γκολ σε 51 παιχνίδια, ενώ με τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού είχε πετύχει 1 γκολ και είχε μοιράσει 2 ασίστ σε 9 συμμετοχές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ