Μπακασέτας : «Περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί»

Μπακασέτας : «Περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί»

Ο Τάσος Μπακασέτας αμέσως μετά την είδηση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ από τον αθλητικό δικαστή της Superleague, μίλησε στην κάμερα της Nova τονίζοντας ότι οι άνθρωποι της Ένωσης και εκείνος περίμεναν ότι θα υπάρξει τιμωρία στον δικέφαλο του Βορρά. Ακόμη, ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ επεσήμανε ότι η ομάδα του αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή, διότι […]

Ο Τάσος Μπακασέτας αμέσως μετά την είδηση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ από τον αθλητικό δικαστή της Superleague, μίλησε στην κάμερα της Nova τονίζοντας ότι οι άνθρωποι της Ένωσης και εκείνος περίμεναν ότι θα υπάρξει τιμωρία στον δικέφαλο του Βορρά.

Ακόμη, ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ επεσήμανε ότι η ομάδα του αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή, διότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Περιμέναμε ότι θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και ότι θα είμαστε στην κορυφή. Θεωρώ πως αξίζουμε να είμαστε στην κορυφή, έχουμε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, η ομάδα ήταν μέσα σε τρεις διοργανώσεις για το μεγαλύτερο διάστημα. Έχουμε έναν στόχο από την αρχή της χρονιάς, θέλουμε να τον υλοποιήσουμε το ταχύτερο δυνατό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Τις ομάδες και τους παίκτες κάνει να ξεχωρίζουν η διάρκεια. Η ΑΕΚ και οι παίκτες της είχαν διάρκεια φέτος στην απόδοσή τους», είπε αρχικά.

Για το αν περιμένει αντίδραση από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι: «Φυσικά και περιμένω αντίδραση. Έχουν δείξει ότι στα μεγάλα ματς παρουσιάζουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Παναθηναϊκό, έχει κερδίσει την εκτίμηση για την παρουσία του, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά».

Για το μέλλον του: «Έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Έχω περάσει στην ΑΕΚ τα πιο δύσκολα, αλλά και τα καλύτερά μου χρόνια. Έχω βελτιωθεί σαν παίκτης και σαν άνθρωπος εδώ. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, μου έχει δώσει πολλά και το εκτιμώ. Θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ