Τιμωρία 45 ημερών για τον φροντιστή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Μελετλίδη

Τιμωρία 45 ημερών για τον φροντιστή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Μελετλίδη

Το πειθαρχικό όργανο της Superleague τιμώρησε τον φροντιστή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Μελετλίδη με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 45 μέρες και πρόστιμο 5.000 ευρώ, για την συμπεριφορά του στο ματς της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Αναλυτικά: 24η Αγωνιστική ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδη (Φροντιστή): «Βάσει των αναφερομένων στο […]

Το πειθαρχικό όργανο της Superleague τιμώρησε τον φροντιστή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Μελετλίδη με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 45 μέρες και πρόστιμο 5.000 ευρώ, για την συμπεριφορά του στο ματς της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά:

24η Αγωνιστική

ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδη (Φροντιστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/03/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 4/03/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας».

Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Μελετλίδη:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο δεύτερος των πειθαρχικώς εκγαλουμένων τέλεσε την πειθαρχική παράβαση της λόγω εξυβρίσεως του διαιτητή και των βοηθών διαιτητών του αγώνα (άρθρο 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, σε συνδυασμό με άρθρα 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι, 12 περ. α΄ και 14 παρ. 1, 2 και 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.), για την οποία ευθύνεται αντικειμενικώς και η πρώτη των πειθαρχικώς εγκαλουμένων.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Ιορδάνη Μελετλίδη σωρευτικώς τις ακόλουθες ποινές και δη α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα σαράντα πέντε (45) ημερών και β) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ