Παναθηναϊκός: Χωρίς Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλο, Κώτσιρα απέναντι στη Λαμία

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλο, Κώτσιρα απέναντι στη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Λαμία(13/2,15.30) για την 23η αγωνιστική της Superleague. Χωρίς Μαουρίσιο,Αλεξανδρόπουλο,Κώτσιρα αλλά με Καρλίτος οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία(15.30) στη Λεωφόρο για την 23η αγωνιστική της Superleague. Οι «πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί και στη συνέχεια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στο σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Μαουρίσιο συνέχισε για ακόμη μια μέρα το ατόμικο του πρόγραμμα με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για την αναμέτρηση με την Λαμία, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μακέντα, Λούντκβιστ.

Μετά το τέλος της προπόνηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ