Απολλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 0-0: Δεν σηκώνει κεφάλι η Ελαφρά Ταξιαρχία

Απολλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 0-0: Δεν σηκώνει κεφάλι η Ελαφρά Ταξιαρχία

Ούτε τώρα νίκη για τον Απόλλωνα – Δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι και πολλές ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι, αλλά το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να μένουν κολλημένες στο 0-0, για την 23η αγωνιστική της Super League. Ένα ματς, πάντως, που είχε ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να έχει δύο δοκάρια και τους Αγρινιώτες να χάνουν τα… άχαστα με τους Ντίας και Νταγκό. Το γκολ, όμως, δεν ήρθε, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν πόντο.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και έμεινε για μια ακόμα αγωνιστική χωρίς νίκη, με τον σύλλογο της Ριζούπολης να έχει 10 βαθμούς σε 21 αναμετρήσεις (1-7-13) και είναι στον… πάτο της βαθμολογίας (σ.σ -3 από τον 13ο Ατρόμητο), ενώ ο Παναιτωλικός έφτασε τους 22 σε ισάριθμα παιχνίδια και ανέβηκε στην 10η θέση (6-4-12).

Δοκάρι ο Σίγκνεβιτς, ευκαιρίες ο Παναιτωλικός

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Ανέστη. Στο 19’ μάλιστα οι παίκτες του Φέστα βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Σίγκνεβιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα την άμυνα των φιλοξενούμενων, που περίμεναν στο δικό τους μισό, με στόχο να χτυπήσουν στην κόντρα. Στο 41’ μάλιστα τα κατάφεραν, με τον Ντίας να χάνει μεγάλη ευκαιρία.

Ο άσος του Παναιτωλικού έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός απείλησε ξανά. Ο Νταγκό «χόρεψε» τον αντίπαλό του και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντίας, αλλά ο Βιτλής την τελευταία στιγμή έκανε τάκλιν και έσωσε τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49’ άγγιξε το γκολ, όταν ο Νταγκό βγήκε τετ α τετ με τον Βερχούλστ.

Ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων πέρασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει και οι αμυντικοί του Απόλλωνα τον πρόλαβαν. Δύο λεπτά αργότερα ο Νταγκό έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Βερχούλστ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 61’ ο Καρέλης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και στο 63’ μάλιστα παραλίγο να δεχθούν γκολ! Ο Μαρτίνες βρήκε χώρο και σούταρε δυνατά, αλλά ο Ανέστης ακούμπησε όσο έπρεπε την μπάλα, της άλλαξε πορεία και την έστειλε στο δοκάρι. Στο 77’ ο Απόλλων είχε τετ α τετ με τον Τσιλούλη, αλλά ο Ανέστης αντέδρασε σωστά και βγήκε νικητής στη μάχη με τον μεσοεπιθετικό της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Ετσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0, με τον Απόλλωνα να μένει για ένα ακόμα ματς χωρίς νίκη.

Απόλλων Σμύρνης (Φέστα): Βερχούλστ – Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Βιτλής (46′ Μπαξεβανίδης) – Σλίβκα, Τσίμπσαχ (63′ Κάστρο) – Τσιλούλης (83′ Γιαννιώτας), Μαρτίνες, Παμλίδης (66′ Ντάουντα) – Σίγνκεβιτς (83΄Ιωαννίδης).

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης – Μαλής, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης – Αντούνες, Φλόρες – Ντίας (73′ Μπαρμπόσα), Μεντόσα (86′ Βργκοτς), Νταγκό (64΄Βέργος) – Καρέλης (86′ Λούι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ